Meeting place: 43.49 N / 24.38 E, IZBICENI

Asociatia Euroarte anunta lansarea proiectului “Meeting place: 43.49 N / 24.38 E, IZBICENI”. Finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, “Meeting place: 43.49 N / 24.38 E, IZBICENI” este un schimb de tineri cu focus pe activitati foto , ce se va desfasura in Izbiceni/ Olt in perioada 1-8 septembrie 2010. 28 de tineri intre 13-18 ani din Bulgaria, Estonia, Polonia, Spania, Italia, Turcia si Romania vor fi gazduiti in familii Izbicene si vor participa la activitati interculturale si de invatare non-formala.

Izbiceni va fi pentru o saptamana centrul unui intens schimb intercultural prin mijloace creative si artistice. Se va dansa, se va fotografia, se vor organiza intreceri sportive, foc de tabara, seri cu specific national, vizite in zone turistice din regiune, expozitii foto, jocuri si distractie, in buna traditie a ospitalitatii romanesti.

Proiectul este realizat cu sprijinul Centrului Cultural “Tudor Gheorghe” din Izbiceni si a Primariei Izbiceni, si coordonat de Asociatia Euroarte in parteneriat cu: - Eesti Erinoorsootoo Uhing noOR din Estonia; - Group Click din Turcia; - Cazalla Intercultural din Spania; - Educational Association Ela Tan din Polonia; - Associazione culturale Strauss from Italia.

Read 5956 times

Mesajul primarului

Tot colectivul vă asigură o totală implicare în activitatea administrativă a autorității locale, modernă și cu obiective ambițioase.

Gulie Marian


Contact

  info (@) izbiceniolt.ro
  0249-535.002
  0249-535.001
  Comuna Izbiceni, Olt

Ne puteti contacta